Hover-Torsted Børnehus

boernehuset logo

Midt i hjertet af Hover by, ligger Hover-Torsted Børnehus, et selvejende dagtilbud for børn i alderen 26 uger-10 år. Vi er opdelt  med en vuggestue, børnehavebørn (Skovmus og Ræveunger) og skolebørn (Ugler).

Vores vigtigste opgave er at drage omsog og nærvær for det enkelte barn og på det enkelte barns præmisser. Det gør vi med afsæt i anerkendende pædagogik og med en god portion sund fornuft. Samtidig skal vore børn stimuleres og udfordres igennem sjov leg, spil, historier, sang og musik så de vokser og udvikler sig i harmoni og som små hele mennesker.

Vores børnehus som er en gammel skole, er stort og med mange rum, her er højt til  loftet i flere betydninger. Udenfor har vi en stor legeplads med klatrestativer, gyngestativer, sandkasse, mooncars og en masse gamle træer som gerne må klatres i. Går turen længere væk, lejer vi en bus. Det kan f.eks. være på skovture, strandture eller teaterbesøg i en af de nærliggende større byer.

Vi har et hus med mange forskellige aktiviteter i hverdagen. Hvoraf der kan nævnes: et indvendigt kreativt værksted, et udendørs træ værksted, bålhus, brug af hallen, samt vores køkken hvor børnene deltager i de daglige sysler omkring mad, bagning og borddækning.

Vores madordning, som byder på 3 daglige måltider, har høj prioritet, og vi sørger for at børnene hver dag tilbydes sunde og spændende måltider.
Råvarerne er friske og med høj næringsværdi, f.eks. bager vi selv alt vores brød.

I kan også besøge vores hjemmeside på www.bornehus.dk

De bedste hilsner

Conni Stampmøll Degryrr, leder